uppkopplad Min pappa var cowboy pdf epub

uppkopplad Min pappa var cowboy pdf epub

Min pappa var cowboy

  • Siffra: 282634386545412
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.5/5 (Votes: 2836)
  • Paperback : 132 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

"Trumfkortet, Min pappa var cowboy, spelade jag ut, om det var vesternfilm på söndagsmatinén. Detta gav mig också mandat som sakkunnig. Titta hur dom sitter i sadeln! Raka ben! Dom tar aldrig stötarna i trav, som här i Sverige. Tukta aldrig en häst med piska! Börja upplärningen med att lyfta fölungen varje dag, så länge du orkar! Bara så blir du vän med hästen. Allt var lärdomar från pappa. Men jag måste backa upp med texashis- torier, som att pappa brukade skjuta skallerormar. Flera gånger fick jag ta med pappas skallerormsstjärt till skolan. Den gick runt i klassen, så att alla fick skallra och varna för döden. Resten av dagen låg ormstjärten på katedern framme hos fröken och markerade avståndet till pappas Texas."

Rubriken för Dag Sandahls recension I tidningen Östran är "Netzell håller berättarkulturen vid liv". Längre in i recensionen skriver han att "Netzell berättar så att till och med Mjölby framstår som en intressant plats".

Relaterade böcker