Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter - steg för steg. D 1 pdf ebook

 Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter - steg för steg. D 1 pdf ebook

Digitalfotografi : lär dig yrkesfotografernas hemligheter - steg för steg. D 1

  • Siffra: 322891752842371
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.7/5 (Votes: 4389)
  • Paperback : 103 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Digitalfoto Scott Kelby

Här har vi den den bäst säljande boken om digitalfotografi någonsin! Den prisvinnande och världskända fullträffen som har översatts till mängder av olika språk, helt enkelt därför att det här är boken som tydligt visar hur man får bilder med professionell kvalitet genom att använda samma metoder som dagens toppfotografer använder. Och det är enklare än du tror.

Så här beskriver Scott vad han vill åstadkomma med boken: Om du och jag är ute och fotograferar och du frågar mig, Hur gör jag för att få den här blomman skarp, men bakgrunden oskarp? Då skulle jag inte hålla en föreläsning i ämnet fototeknisk teori, däremot skulle jag säga, Använd zoomobjektivet, välj bländaröppningen f/2.8, ställ in skärpan på blomman och tryck på avtryckaren. Det här är i korta drag hur boken är upplagd. Alltså, du och jag är ute och fotograferar och jag svarar på dina frågor, ger tips och delar med mig av mitt kunnande, precis som jag skulle göra till en kompis och utan tekniska redogörelser och krånglig terminologi.

Det här är som sagt ingen teoribok med fotografisk jargong och djupdykningar i detaljer. Det är en bok som visar vilken knapp du ska trycka på, vilken inställning du bör använda och när du bör använda den. Med de drygt två hundra fotografiska knepen blir dina foton snart dramatiskt mycket bättre, skarpare och färgrikare, och varje gång med en professionell touch. Varje sida i boken behandlar ett enskilt koncept som bidrar till att utveckla ditt fotograferande, och varje gång du vänder på bladet lär du dig ytterligare en professionell inställning, ett verktyg eller ett knep som du använder för att omvandla dina foton till konst som skulle platsa på ett galleri. Är du trött på att ta bilder som bara är okej, och på att bläddra i fotomagasin och tänka, Varför ser aldrig mina bilder ut så där?, så håller du rätt bok i din hand.

Under de senaste tre åren har Scott Kelby kunnat ta åt sig äran av att vara världens bäst säljande författare av böcker om digitalfotografi. Han är författare och utgivare av fotomagasinet Light It! (som handlar om ljussättning och blixtanvändning) och tidskriften Photoshop User, samt ordförande i National Association of Photoshop Professionals (NAPP). Han är även en av programvärdarna för den populära videoutsändningen The Grid (en talk show för fotografer) och han håller föreläsningar och seminarier i fotografering, Lightroom och Photoshop runtom i världen. Scott har erhållit många priser och utmärkelser för sina mer än femtio böcker, däribland Photoshop CS6 för digitalfotografer (Pagina Förlags AB), Photoshop Lightroom 4 för digitalfotografer (Pagina Förlags AB) och Ljussätt, plåta, retuscha steg för steg (Pagina Förlags AB).

Relaterade böcker